BRUTTO & LYAPIS повернулися з тріумфальних гастролей в Німеччині.

 



9 червня дружний колектив виступив в Берліні, а 10 червня був підкорений Гамбург.

 

Як відомо, минулий тур гурту був скасований через наклеп на адресу артистів. У цьому турі все пройшло круто! Повні зали. Захоплення публіки:

 

«Концерт реально супер!!! Віддача і енергетика! Хлопці не щадили ні себе, ні публіку» (Берлін)

«Вікенд стартував просто чудово – вчора пощастило побувати на концертіBRUTTO в Гамбурзі! Позитивні емоції досі переповнюють!»(Гамбург)

 

Ось що пише лідер гурту Сергій Міхалок:

«Скільки отрути і зловтіхи було в минулому році в зв’язку зі скасуванням туруBRUTTO по Німеччині! Як всі захоплювалися принциповою Європою, яка не пустила банду «головорізів і виродків» на територію перемігшої демократії… Шакали підвивали брехливому і підлому Шерхану! Бруд, брехня і образи рікою лилися на субкультурних сайтах і пабліках… І ось BRUTTO зіграли два чудових концерти в Берліні і Гамбурзі! Переповнені клуби, атмосфера миру і добра, безпека і душевна теплота! Ми готувалися до провокацій, а нас зустріли з повагою і любов’ю! Я не знаю, скільки нових ворогів з’явилося у нас за рік, але друзів точно стало в десятки разів більше! Тепер нас не зламати і не зупинити. Спасибі всім, хто допоміг влаштувати свято BRUTTO в Німеччині!»

 

А закінчився цей міні-тур абсолютним рекордом: за словами організаторів, виступBRUTTO & LYAPIS на фестивалі PORTO FRANKO FEST в Івано-Франківську відвідало понад 30 тис. глядачів! Саме стільки людей зібралося на головній площі міста – Вічевому Майдані. Це також стало рекордом для міста і площі, яка вперше за 10 років приймала такий масштабний концерт.

 

 

 

Літо група планує провести ударно – попереду більш 20 виступів на найбільших фестивалях і сольних концертах!

 

Восени у BRUTTO заплановані гастролі в США, Канаді і Європі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: