Трамп лідирує в опитуваннях виборців у п’яти ключових штатах, Байден – в одному

Опубліковано:
15 Травня, 2024 о 16:07

Згідно з останніми опитуваннями, експрезидент США Дональд Трамп випереджає нинішнього главу держави Джо Байдена у п’яти ключових штатах.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The New York Times.



Опитування The New York Times, Сієнського коледжу та The Philadelphia Inquirer, оприлюднене в понеділок, показало, що Трамп лідирує серед зареєстрованих виборців у п’яти із шести ключових штатів: Мічигані (49% і 42% відповідно), Аризоні (49% і 42%), Неваді (50% і 38%), Джорджії (49% і 39%) та Пенсильванії (47% і 44%). Президент випереджає Трампа лише в одному штаті – Вісконсині (47% і 45%).

Зазначається, що результати практично не змінилися від часу проведення останнього опитування NYT/Siena в листопаді.

Відтоді фондовий ринок зріс на 25%, розпочався кримінальний судовий процес над Трампом у справі підкупу порнозірки, а кампанія Байдена витратила десятки мільйонів доларів на рекламу в усіх штатах.

Трамп і Байден мають однакову кількість голосів серед молоді від 18 до 29 років та іспаномовних виборців, хоча кожна з цих груп віддала нинішньому президентові понад 60% голосів у 2020 році. Крім того, Трамп отримує понад 20% афроамериканців, що є це найвищим рівнем щодо будь-якого кандидата від Республіканської партії з моменту ухвалення закону про громадянські права 1964 року.

Результати опитування свідчать про широке незадоволення станом справ у країні, позицією США у війні на Близькому Сході та про серйозні сумніви стосовно здатності Байдена забезпечити суттєве покращення життя американців.

Нардеп з Тернопільщини Іван Чайківський вказав у декларації 120 земельних ділянок

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Байден, #вибоьри, #США, #Трамп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: