Трьох нардепів з Тернополя не хотіли пропускати на зустріч з Президентом

Опубліковано:
2 Квітня, 2015 о 14:50

Студенти, політики, громадські діячі, представники ЗМІ змушені будуть ще годину чекати приїзду Президента України Петра Порошенка до Тернополя. Як щойно повідомили приліт Президента затримується у зв`язку з поганими погодними умовами.




Тим часом близько ста студентів змушені мерзнути перед входом в будівлю Тернопільської облдержадміністрації, де їх поставили з національними прапорами. Від відтру прапори аж хиляться до землі, студенти мужньо витримують негоду.

 

В самій будівлі облради та облдержадміністрації виникло кілька непорозумінь. Зокрема, з 60 журналістів, які акредитувалися на зустріч Президента з активом області, перепустки отримали лише двадцять. За яким критерієм відбирали журналістів і хто саме здійснював відбір, в прес-службі облдержадміністрації не змогли пояснити.

 

Окрім того, перепусток не отримали і народні депутати. Як наслідок, служба охорони та представники СБУ не пропускали народних депутатів: Олега Барну, Романа Заставного та Тараса Юрика за їхніми посвідченнями нардепів. Їх скерували до організаторів зустрічі, щоб вони отримали спеціальні перепустки.

 

Наразі, вся еліта Тернопільщини кучкується в холі перед входом у сесійну залу обласної ради. Водночас, окремі діячі почувши інформацію про затримку з приїздом Петра Порошенка покинули будівлю олбради.

 

Що цікаво, близько 12 години в сесійній залі зявилася … прибиральниця, яка вологою шматою повитирала підлогу під столом президії.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барна, #заставний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Президент, #тернопіль, #тернопільські новини, #юрик
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: