Торговців з Шептицького “переселять” у сучасний ринковий комплекс

Опубліковано:
7 Листопада, 2014 о 18:39

Вже до кінця поточного року місцева влада Тернополя обіцяє “переселити” вуличних торговців у новий критий ринок. Зараз саме тривають роботи над його зведенням. Тут свою діяльність здійснюватимуть ті, хто досі торгував на тротуарі.




Таким чином у міськраді намагаються вирішити проблему стихійної торгівлі на вул. Шептицького. В мерії впевнені, що альтернатива цілком вигідна, адже тепер продавці торгуватимуть продукцією у сучасному ринковому комплексі та згідно усіх санітарних норм.

 

Право безкоштовної торгівлі тут матимуть і соцально незахищені верстви населення, котрі вирощують с/г продукцію на своїх присадибних ділянках. Для інших плата буде символічною.

 

Як тільки реконструкція ринку на вул. Шептицького завершиться, торгівля на вулиці буде нарешті офіційно заборонена. Зараз же тут побудували вже приміщення для торгівлі м’ясо-молочними продуктами, санітарно-ветеринарну лабораторію, а також загальний та адміністративний корпуси із вбудованим закладом громадського харчування. Згодом облаштують також туалети і, навіть, душові.

 

Доки ж, тоговці продовжують продавати городину, м’ясну та молочну продукції прямо з тротуарів.

 

Лілія КУЛЕНИЧ

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вулична торгівля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ринок, #тернопіль, #торгівля, #торговий комплекс
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: