Терористка Качура розповіла, чому вона вбиває мешканців Донбасу (ВІДЕО)

Опубліковано:
13 Березня, 2015 о 21:26

Жінка раніше служила в українській міліції. Ольга Качура з позивним Корса,  у минулому  підполковник міліції, вказує так званому «Горлівському реактивному дивізіону» бойовиків куди стріляти, повідомляють Патріоти України з посиланням на  місцеві ЗМІ.

 



Зі слів Ольги, вона посилає російські снаряди РСЗВ «Град» з точністю до 10 метрів від цілі, і тільки по позиціях українських військових. «Командир» «дивізіону», яка  раніше проходила службу слідчим у структурі МВС України, також розповіла, що реактивна артилерія під її командуванням була ще в червні 2014 року.

 

Зі слів Качури, «подвиги» бойовиків під її командуванням зафіксовані в районі Слов’янська, Дружківки, Горлівки, Дебальцеве і Зорянки. Нагадаємо,   Ольга  Качура  керувала обстрілами Дебальцеве, в  результаті  чого  загинули   мирні мешканці.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: