Терористи панікують: їх атакують десятки партизанських груп

Опубліковано:
1 Квітня, 2015 о 13:05

Один із лідерів терористів на Донбасі Едуард Басурін впевнений, що українські сили останнім часом перекинули в район Широкиного і Горлівки 35 “диверсійно-розвідувальних” груп. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на socportal.info.

 



Басуріна близькі до російських колаборантів медіа вважають “командувачем корпусом Міноборони ДНР”. Едуард Басурін вказує на 35 з’єднань, яких, згідно з українською термінологією називають “партизанами”.

 

Посібники терористів панікують, бо дії партизан добре злагоджені на місцевості, що не характерно для немісцевих, у них нема втрат і їх дії зовсім не схожі на дії підрозділів Нацгвардії чи інших українських регулярних формувань.

 

Очевидно, що поява партизанських загонів проти бойовиків терористичної організації “ДНР” викликана не надмірним патріотизмом місцевих жителів, а їх небажанням терпіти далі розгул бандитизму, фінансованого і керованого Росією.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #партизани, #тернопіль, #тернопільські новини, #терористи
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: