Терористи обурені: Вони йшли в атаку на сили АТО, але на них напали невідомі

Опубліковано:
2 Березня, 2015 о 16:55

27 лютого  невідомий військовий підрозділ зірвав атаку терористів на блокпост недалеко від донецького аеропорту (ДАП). Про це у своєму Facebook повідомив Роман Доник – харківський волонтер, який надає допомогу з постачання сил АТО, передають Патріоти України.

 



“Терористи в районі ДАП збиралися атакувати один із блокпостів, який вони вже тиждень штурмують Якщо зовсім коротко, якийсь невстановлений підрозділ із систем залпового вогню відкрив вогонь по скупченню живої сили противника. Бажання атакувати блопост зникло ..” – написав він.

 

Як припустив Доник, обстріл здійснив підрозділи добровольців з “Правого сектора”. “Сьогодні з ранку терористи вийшли на коордраду з припинення вогню. Скаржилися, що не чесно були обстріляні. Мовляв, ще нічого не зробили, а вже відгребли. Думаю їм потрібно тепер до цього звикати. А то правосєків з кожним днем ​​все більше. Навіть з реактивною артилерією “- зазначив він.

 

Доник додав, що “Правий сектор” ще не прочитав Мінські угоди. Лідер “Правого сектора” Дмитро Ярош у своєму підтвердив цю інформацію Facebook. «Це правда Пправосєки мінських угод не читали. Неграмотні ми” – написав він.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ПС, #тернопіль, #тернопільські новини, #терористи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: