Терористи КАМАЗами вивозять рейки ДонЖД (ФОТО)

Опубліковано:
11 Січня, 2015

Крадуть все, що  можуть. Терористи розкрадають майно держпідприємства “Донецька залізниця”. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в Донецькій області.

 

У Дебальцевому правоохоронці зупинили КАМАЗ, завантажений рейками. Вантаж був викрадений в Луганській області. Більш того, це був не перший рейс, організований злочинцями. Рухався КАМАЗ, який потрапив у поле зору співробітників міліції, біля тунелів на вулиці Курчатова.

 

На вантаж, а це були рейки в кількості 46 штук, ніяких документів не було, тому розмова з водієм був продовжений вже в міськвідділі міліції. “Встановлено, що рейки викрадені на залізничній станції Чорнухине Попаснянського р-ну Луганської області з так званої вагонної бази запасу”, – повідомив начальник Дебальцевського МВ ГУМВС України в Донецькій області Євген Юхан.

 

16(18)

 

Прибувши в Чорнухине на найнятому вантажівці з помічниками, вони зняли рейки з колії, порізали їх автогеном і, знайшовши кранівника, завантажили “товар” в кузов, після чого вирушили в своє місто.

Тут вони планували збути викрадене за подібною ціною, а це не менше 2500 гривень за тонну. Це вже не перший рейс сполученням Чорнухине-Слов’янськ, зроблений зловмисниками, уточнили в прес-службі.

Декількома днями раніше в цьому ж напрямку проїхали два вантажних длинномера з ще більшою кількістю викраденого

1010257_3

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #камаз, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рейки, #тернопіль, #тернопільські новини, #терористи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: