Тернополянка Ірина Драбик виборола право взяти участь у легендарному шоу “Мастер Шеф” на каналі СТБ. Кухар з Тернополя буде змагатися у п’ятому сезоні популярної передачі. 

 



24-річна тернополянка Іра Драбик стала учасницею проекту “МастерШеф”. Дівчина не стала кухарем, бо хотіла бути бізнес-леді. 5 років вона працює приватним ріелтором, але готувати все одно їй подобається.

 

Любов до кулінарії Ірині прищепила її бабуся, яка працювала кухарем у німецькій родині у воєнний час. У 8-му класі Іра вже вміла готувати борщ.

 

– Прийшла зі школи і вирішила зробити батькам сюрприз, – згадує Іра. – Ось і приготувала свою першу страву.

 

Ірі з дитинства подобалися сильні і незалежні жінки, і вона завжди мріяла стати такою ж. Тому зараз, отримавши гарну освіту та стабільність, вона вирішила здійснити свою давню мрію – навчитися кулінарному мистецтву та перемогти у кращому кулінарному шоу країни, пишуть на сайті СТБ.

 

Землякам варто підтримати дівчину в нелегкій боротьбі за звання кращого кухаря!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: