Тернополянка – найкрасивіша студентка України (Фото)

Опубліковано:
13 Жовтня, 2014 о 10:17

Тернополянка Оля Росоха стала найкрасивішою студенткою України. Дівчина виграла конкурс  СТУД МІС Україна. Фінал наймасштабнішого конкурсу краси, де більше 300 дівчат зі усієї України боролися за титул «СтудМіс України 2014» відбувся вчора  у Києві. Разом з тернополянкою змагалися найкращі студентки зі всієї України, які перемогли у своїх регіонах.




Ольга Росоха навчається у економічному університеті на факультеті фінансів. Дівчина зізналась, що це не перша її перемога у конкурсах краси.


Z_4c3Q0Wx8I2

 

Обирали СТУД МІС України у рамках Всеукраїнського молоджного фестивалю МолодьFest, що об’єднає творчу молодь з усіх регіонів, з метою збору коштів для гуманітарної допомоги для бійців 11-го батальйону територіальної оборони Київської області “Київська Русь” та спецназу ВМСУ: морська піхота, 801-й загін ПДЗС і 73-й загін ЦМСС.


Центральною подією став фінал  четвертого Всеукраїнського конкурсу краси, кмітливості та таланту “СтудМіс Україна”, де і визначили найкрасивішу студентку, що представлятиме Україну на всесвітньому конкурсі World Miss University.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: