Тернополянин сам виготовляв і продавав опійний екстракт

Опубліковано:
13 Березня, 2015 о 13:54

30-річного мешканця обласного центру, який розповсюджував небезпечні наркотики, затримали  тернопільські оперативники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків. Тернополянин сам виготовляв опійний екстракт та збував наркозалежним  мешканцям міста.

 



Як повідомив заступник начальника відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласного управління внутрішніх справ Олександр Буняк, підозрюваний проблем із законом раніше не мав, підробляв сезонними заробітками. Згодом чоловік вирішив займатися більш прибутковою справою – у власному помешканні почав виготовляти опій, розфасовував у шприци та продавав. Коштувала одна доза такої наркотичної речовини 150-200 гривень. Бажаючих придбати наркорозчин домашнього виробництва вистачало.

 

Правоохоронці, отримавши необхідну доказову базу, викрили зловмисника. Міліціонери затримали наркоділка під час чергового продажу наркотиків.

 

Відкрито кримінальне провадження. Тернополянину інкримінують частину 2 статті 307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, зберігання та збут наркотичних засобів.  Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

 

Правоохоронці встановлюють шляхи надходження наркотичної сировини, з якої зловмисник виготовляв опій.

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: