Тернополянин дуже хотів сексу, а залишився ні з чим (Відео)

Опубліковано:
11 Серпня, 2016 о 01:30

Правоохоронці змушені зайнятися розслідуванням «пікантного» шахрайства. Зазвичай, про таке правоохоронців не повідомляють через сором. Та й за таке самому можна мати проблеми з Законом, адже проституція в нашій країні заборонена. Однак 24-річний житель Збаразького району обману не потерпів. Як виявили поліцейські, аферистів, що займаються подібним, чимало.

 



Чоловік, що звернувся у поліцію, розповів, що в домовлений час і в визначеному місці домовились зустрітися з жінкою легкої поведінки, заплатив за майбутню насолоду 2 тисячі гривень. Куртизанка обіцяла послугу «все включено», проте не прийшла. 

 

Правоохоронці розповідають: оголошення про надання інтимних послуг розміщують на сайтах. Клієнтам з Тернопільської області зазвичай призначають зустріч на авто- або залізничному вокзалі чи біля «Новуса». Там кажуть підійти до терміналу і перекинути завдаток за послуги на рахунок. Суми – різні – від 200 до 1000 гривень і більше. Врешті, клієнт залишається ні з чим.

 

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: