Тернополянин хоче стати демоном. Людській глупоті немає меж… (ВІДЕО)

Опубліковано:
2 Грудня, 2014 о 15:12

Власниця одного із салонів краси у Тернополі Наталія Горбатюк одного разу подивилася в очі свому сину і не впізнала його. 21-річний хлопець – єдиний в країні, хто зробив з собою таке…




За словами жінки, спочатку її Андрій наростив собі ікла, потім змінив форму вух, зробивши їх такими як у ельфів, пізніше від розрізав собі язик і остання його маніпуляція, котра стала абсолютним шоком для матері – ін’єкційне заливання чорною фарбою білка очей. Після консультації в офтальмолога пані Наталія зрозуміла,що ситуацію поправити неможливо, адже це не що інше, як татуаж очей.

 

– Він попав під поганий вплив і за півроку з красивого хлопця перетворив себе на фріка, – каже стурбована жінка, яка боїться навіть показуватися на людях з своїм сином. – Я всіляко намагалася його переконати не робити з собою нічого більше, але він не слухав мене і знову й знов змінював свій зовнішній вигляд в гіршу сторону.

 

Жінка хотіла дізнатися – навіщо її син бажає перетворитися на чудовисько, відмовляючись від людського вигляду. Саме тому й звернулася в програму “Говорить та показує Україна”. Від почутого та побаченого шок був не лише в матері, але й у глядачів у студії.

 

Подробиці історії перетворення молодого хлопця на справжнього демона – на відео.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: