У вівторок 11 серпня  на всій території країни опадів синоптики не прогнозують ніде – буде сонячно і сухо. Температура повітря по країні вночі буде +19..+25°С, вдень – до +35..+37°С. У Тернополі у вівторок буде сухо та малохмарно. Спекотна погода протримається і в найближчі дні. Опадів синоптики поки не прогнозують.

 



У спеку лікарі радять по можливості не перебувати на сонці з 11 до 17 години. Одяг повинен бути лекким та натуральним, як і їжа. Страви не повинні бути гарячими. Не забувати і про пиття. З напоїв краще обирати злегка охолоджену воду або зелений чай. Охолодити себе можна, змочивши руки і зап’ястя водою. Дл цього може підійти звичайний пульверизатор. Ним рядять частіше обприскувати і рослини в офісі чи вдома. Можна також поставити невелику ємність з водою біля робочого місця. Не радять надто захоплюватись і кондиціонерами, оскільки різкий перепад температурних режимів може негативно вплинути на здоров’я.

 

Перші ознаки перегріву і зневоднення — загальна слабкість, запаморочення, головний біль, апатія, втрата апетиту, нудота, безсоння, знижена фізична активність. Якщо ви помітили у себе такі симптоми, краще якомога швидше звернутися до лікаря.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: