Тернополяни хочуть у парку «Топільче» маленький «Буковель»

Опубліковано:
9 Жовтня, 2016 о 13:13

На сайті Тернопільської міської ради тримає збір підписів за петицію «Літній басейн у парку Топільче». Тернополяни хочуть, аби у цьому парку було більше розваг і, в тому числі, обов’язково літній басейн.

 



Зокрема, автор петиції Філь Олег Андрійович пропонує: «Побудувати літній басейн у парку Топільче або зробити реконструкцію ставка який неподалік річки Серет. Щось таке наподобі як зробили у Буковелі»

 

За перших два  петиція назбирала 18 підписів із 300 необхідних. До кінця збору підписів залишилось 28 днів.

 

«Я погоджуюсь, що парку «Топільче потрібні зміни. Там хоч і природня краса, але на відміну від решти тернопільських парків, «Топільче» найбільш занедбаний. Я часто гуляю там з дочкою і бачу, що містки, павільйони та різні дерев’яні споруди там настільки понищені, що заміть приносити естетичну насолоду – викликають лише жаль і сум. Однозначно на парк місцевій владі треба звернути увагу і відновити його, придумати щось таке, аби він приваблював людей не тільки природою і чистим повітрям, а й своєю сучасністю і комфортом під час відпочинку. Так, знаю, у «Топільче» облаштували гарний дитячий майданчик, але, гадаю, це не єдине, чого давно потребував цей парк», – зауважує тернополянка Лілія Кебанюк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: