Тернополяни долучилися до акції за арешт Медведчука

Опубліковано:
22 Березня, 2016 о 17:23

У Тернополі, під стінами СБУ, активісти провели акцію з вимогою арешту Віктора Медведчука.

 



На пікет у вівторок, 22 березня, вийшли представники громадських організацій «Вільні люди» та «Правий сектор», – повідомляє власкор IA ZIK.

 

Активісти заявляють, що Медведчук – головний агент впливу РФ в Україні. Організатори пікету передали звернення до СБУ з вимогою притягнути його до відповідальності за сепаратизм, державну зраду та фінансування тероризму.

 

«Такі громадські акції відбуваються у 15 містах України. З представниками патріотичних громадських організацій ми доносимо інформацію до СБУ про антиукраїнську діяльність Віктора Медведчука та його громадського руху «Український вибір». Ця людина є безпосередньо причетною до фінансування сепаратистських проектів, а колишні діячі «Громадського вибору» в Донецькій і Луганський областях зараз офіційно працюють в органах «ДНР» і «ЛНР», – зазначив активіст Іван Ковалик.

 

 

22 березня, члени НВР “Правий Сектор” спільно з ГО “Вільні Люди”, “Автомайдан”, МНК, УНСО прийшли під будівлю обласного…

Опубліковано Правий Сектор Тернопільщина 22 березень 2016 р.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: