Тернополян запрошують на зустріч із заступником голови Комітету ВРУ Альоною Бабак

Опубліковано:
24 Вересня, 2015 о 11:13

У п’ятницю, 25 вересня, у Тернополі перебуватиме заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Альона Бабак.

 



Народний депутат фракції “Самопоміч” зустрінеться із громадськістю Тернополя о 18.00 год. в Українському домі “Перемога”. Тернополяни матимуть змогу обговорити з парламентарем питання тарифів, якості житлово-комунальних послуг, теплозбереження в багатоповерхівках та ін.

 

Також за участю Альони Бабак у Тернополі пройде І Форум ОСББ. “Цільова аудиторія форуму – представники Об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та надавачі послуг, – каже співорганізатор заходу, учасник “Самопомочі”, голова спілки “Рада голів ОСББ” Сергій Лупак. – Проте бажаними учасниками будуть і ті тернополяни, які можуть надати конструктивні пропозиції щодо змін чи покращень у сфері ЖКГ та якості послуг для населення”.

 

На думку Сергія Лупака, комфортні умови можна створити у кожному будинку, “Головне – це бажання мешканців та реальні дії. Форум ОСББ, який у перспективі ми плануємо зробити традиційним, дасть можливість громаді міста отримати необхідні знання правових аспектів ефективної діяльності Об’єднань”.

 

Розпочнеться Форум 25 вересня о 10.00 год. в Українському домі «Перемога».

 

Організатори: Громадська спілка «Рада голів ОСББ м. Тернополя», Інститут розвитку Тернополя, «Об’єднання «Самопоміч».

 

Участь та акредитація ЗМІ за попередньою реєстрацією  за номером 067 740 83 40.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: