Тернополян запрошують на виставку різдвяних шопок в Український дім «Перемога»

Опубліковано:
12 Січня, 2016 о 19:14

17 січня в Тернополі нагородять кращих учасників конкурсу на кращий макет різдвяної шопки «Різдвяне диво». Загалом участь у конкурсі взяли тернопільські школярі, вихованці дошкільних навчальних закладів та художніх шкіл.

 



Переможці отримають подяку від міського голови Тернополя Сергія Надала, а також грошову винагороду.

 

Оглянути усі різдвяні шопки можна в Українському Домі «Перемога». Виставка триватиме до 17 січня. 

 

– Основними критеріями оцінювання шопок були оригінальність, розкриття теми, якість, творчий підхід. Нагородження переможців відбудеться 17 січня на параді вертепів. Переможці отримають подяку від міського голови, а також грошову винагороду.  Призовий фонд конкурсу 8 тисяч гривень. Ці гроші будуть розподілені між першим, другим та третім місцями, –  розповідає головного спеціаліст міського управління культури і мистецтв Наталія Глуховецька.

 

В управлінні культури і мистецтв кажуть, цим конкурсом прагнуть зацікавити городян до вивчення різдвяних традицій за допомогою засобів народного декоративно-прикладного мистецтва.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: