Тернополян просять не користуватися ліфтами перед плановим відключенням світла

Опубліковано:
8 Липня, 2024 о 18:10
Тернополян просять не користуватися ліфтами перед плановим відключенням світла
Ліфт. Фото з мережі інтернет

Тернополян закликають не користуватися ліфтами напередодні планового відключення світла, адже у разі вимкнення електроенергії, ліфти перестають працювати.

У Тернопільській міській раді кажуть, що останнім часом збільшилась кількість викликів на деблокування дверей ліфтової кабіни.



Працівники аварійно-ліфтової служби закликають мешканців міста не користуватися ліфтами за 15 хвилин до відключення світла, під час повітряних тривог, і не дозволяти користуватися ліфтами дітям без супроводу дорослих.

«Працівники аварійно-ліфтової служби нагадують основні правила, яких слід дотримуватися у разі застрягання у ліфті: заспокойтеся і постарайтеся зрозуміти, що не варто панікувати, не натискайте на всі кнопки поспіль, не стрибайте в ліфті і не намагайтеся відчинити двері кабіни самостійно. Скористайтеся кнопкою виклику диспетчера чи зателефонуйте до аварійно-ліфтової служби. Якщо при собі немає телефону або відсутній мобільний зв’язок, намагайтесь покликати на допомогу інших мешканців будинку, аби вони викликали відповідну службу», – йдеться на сайті Тернопільської міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #електрика, #ліфт, #світло
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: