Тернопільський художник перетворив під’їзд на справжнє мистецтво

Опубліковано:
2 Червня, 2024 о 23:04
мистецтво
Фото Суспільне Тернопіль

Сірі безликі стіни під’їздів – невід’ємна частина буденності міських багатоповерхівок. Проте один тернопільський художник вирішив змінити цю реальність і створити неповторний витвір мистецтва просто у своєму під’їзді. Про це розповідає Суспільне Тернопіль.

Гірські пейзажі на стінах

Рустам Давлетов, художник з Тернополя, розмалював стіни під’їзду будинку, де сам мешкає. Як розповів чоловік, ремонт у під’їзді тривав понад рік, і всі роботи він виконував за власний кошт. Основною ідеєю митця було створити імітацію гірського пейзажу, аби мешканці, підіймаючись сходами, відчували себе ніби у горах.



мистецтво
Малюнки гір у під’їзді багатоквартирного будинку, фото Суспільне Тернопіль

Греція у Тернополі

Проте на цьому творчість Рустама не завершилася. Він також розмалював прибудинкову територію у грецькому стилі, посадив дерева та облаштував виноградник. Таким чином, звичайний багатоповерхівок перетворився на яскраву локацію, що нагадує про сонячну Грецію.

мистецтво
Фото Суспільне Тернопіль

Реакція містян

Незвичний під’їзд та оздоблена територія не залишилися непоміченими тернополянами. Багато хто приходить сюди, аби зробити яскраві фото на тлі колоритних розписів. Одна з відвідувачок, Дар’я Герасименко, зізналася, що ця локація виглядає надзвичайно яскраво та незвично для буденності, тому вони з подругою вирішили відвідати це місце.

мистецтво
Тернополянка Дар’я Герасименко, фото Суспільне Тернопіль

Творчість проти байдужості

Рустам Давлетов розповів, що спочатку звертався до ЖЕКу з проханням провести ремонт у під’їзді, але отримав відмову через нібито малу кількість квартир. Тоді митець вирішив взяти справу у власні руки і створити неповторний простір власноруч.

Завдяки креативності та наполегливості тернопільського художника, звичайний під’їзд перетворився на витвір мистецтва, що вражає яскравими фарбами та незвичними мотивами. Це справжній приклад того, як творчість здатна змінювати простір навколо нас.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Суспільне Тернопіль
Теги: #мистецтво, #під'їзд, #Рустам Давлетов, #художник
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: