Тернопільський «свободівець» може позбутись «жирної» посади у Львові

Опубліковано:
8 Грудня, 2014 о 21:45

Депутати Львівської облради на сесії 9 грудня вимагатимуть звільнення з посади начальника Служби автомобільних доріг Львівщини Юрія Лазаренка.

 



Про це йшлося 8 грудня під час перед сесійних громадських слухань у Львівській облраді.

 

Керівник Служби автодоріг Львівщини мав звітувати перед депутатами та представниками громадськості про роботу служби у 2014 році. Такий звіт мав бути заслуханий і на сесії облради 9 грудня. Однак, як повідомив голова постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської облради Михайло Задорожний, керівництво Служби автодоріг Львівщини надіслало листа про те, що ані на слуханнях, ані на сесії начальника служби не буде.

 

М.Задорожний також повідомив, що цьогоріч з обласного бюджету на дороги було передбачено 60 млн грн, профінансовано 47 млн грн, а освоєно лише 12 млн грн. За словами голови комісії, тендери служби автодоріг виграють «фірми-прокладки», які не мають ані техніки, ані фахівців.

 

Окрім того, на громадських слуханнях йшлося про критичний стан доріг Дрогобич-Довголука, Броди-Червоноград, Радехів-Луцьк.

 

Як наголосив депутат Олександр Старовойт, завтра на сесії облради депутати мають звернутися до ЛОДА про звільнення Юрія Лазаренка з посади, а також звернутися в прокуратуру щодо перевірки використання коштів на ремонт доріг.

 

Т.в.о. голови заступника голови ЛОДА Сергій Ростальний уточнив, що звільнити керівника Служби автодоріг Львівщини може керівництво Укравтодору, однак ЛОДА вправі скерувати відповідне подання.

«Якщо буде така пропозиція депутатів і громадськості – ми відреагуємо. У нас теж є багато запитань», – запевнив С.Ростальний.

 

Як повідомлялося, на початку квітня 2014 року Службу автомобільних доріг у Львівській області очолив депутат Тернопільської облради від ВО «Свобода» Юрій Лазаренко.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лазаренко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Свобода, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: