Тернопільський Сірий образив Дорна, "відбілюючи" його репутацію

Опубліковано:
17 Лютого, 2015

Іван Дорн незадоволений вчинком Сергія Притули, який публічно розповів про гроші, які Ваня дає на армію.

 

Нагадаємо, що після виступу Івана у столиці Росії, в Україні його оголосили псевдопатріотом. Аби повернути хорошу репутацію співака, шоумен Сергій Притула розповів, як на “російські” гроші Дорна купувалося багато необхідних речей для АТО. Але Дорн не радий такій послузі.

 

– Так. Я давав гроші волонтерам, які збирали гроші для постраждалих мирних жителів українських міст – особливо після того, що сталося в Маріуполі. У мене є можливості і бажання – я допомагаю, а що відбувається далі… про це я ніколи не замислювався, – розповів в інтерв’ю російському виданню “Газета.ru” Дорн. – Сергій тепер боїться мені чи комусь розповідати про те, як вчиняють волонтери. Точно я знаю одне – мені зробили «ведмежу послугу».

 

Коли ж артиста запитали, яким чином він, з одного боку, виступає з гербом на грудях, а з іншого – заявляє про свою аполітичність, він відповів, що його політика – це музика.

– Розумієте, мої політика і релігія – це музика, вона універсальна і інтернаціональна. Політики намагаються розділити людей, а музиканти їх об’єднують, як голуби миру. – зазначив Іван. – Мене дуже ранять якісь політичні коментарі на мою адресу, мені б хотілося максимально відсторонитися від будь-якого політичного контексту.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорн, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Притула, #сірий, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: