Тернопільський нардеп довго тренувався для роботи в Верховній Раді (ВІДЕО)

Опубліковано:
7 Грудня, 2014

4 грудня під час сесії Верховної Ради тернопільський нардеп Ігор Побер був помічений за шарпаниною. Так, під час засідання парламенту спікер Володимир Гройсман не оголосив пропозицій про виключення нардепів, які голосували за закони 16 січня, з керівних посад парламентських комітетів.

 

Деякі депутати, зокрема Володимир Парасюк, висловили свій протест криком. Після цього почалась шарпанина: Парасюк побіг до депутатів від Блоку Порошенка, які голосували за постанову і крикнув їм: «Не за те Майдан стояв!» Після цього хтось із нардепів сказав Парасюку: «Тут тобі не Майдан, сідай на місце». І при цьому депутат від БПП Федір Негой почав штовхати Парасюка.

 

 

Ігор Побер також підхопив Володимира Парасюка за руки і зі злісним виразом обличчя щось йому кричав. Проте тернополянина швидко втихомирили його колеги. Вже потім з трибуни Парасюк сказав, якщо ще раз депутати, які голосували за закони 16 січня, відкриють рота — їх винесуть.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #новини тернопільщини, #парасюк, #побер, #Рада, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: