Тернопільські школярі передали подарунки воїнам АТО (ФОТО)

Опубліковано:
5 Грудня, 2014 о 10:36

«Ви долею й Богом на захист обрані святих рубежів України» – саме з такими словами тернопільські школярі звернулися до бійців, які знаходяться на сході нашої держави.

 



 Учні спеціалізованої школи № 3 з поглибленим вивченням іноземних мов вже вкотре вражають дорослих своєю відданістю й патріотичною позицією. Свою увагу, тепло і підтримку в цей складний час діти дарують військовим, які захищають цілісність нашої держави.

 

Школярі зібрали на схід їжу, теплий одяг, засоби гігієни і обереги та листи з побажаннями повернутися додому переможцями. Діти добре розуміють, яку важливу місію виконують рідні і зовсім незнайомі їм люди – воїни АТО.

 

 

 

«Вітаміни для бійців» – це величезні пакунки з сухофруктами, трав’яними чаями, горіхами та медом відправлять до правоохоронців на схід під час чергової ротації. Усі ці смаколики стануть символічними подарункамисиловикам до Дня Святого Миколая, аби вони відчули частину родинного тепла.

 

У посилку діти спакували й інші подарунки: печиво, шоколад, теплу білизну та власноруч вив’язані шкарпетки. Не забули учні і про обереги, іконки та хрестики.

 

 

 

Емоційними й зовсім не дитячими виявилися авторські вірші другокласників та символічні листівки з привітаннями.

 

 

 

Заступник начальника обласного управління міліції Олег Ляхович подякував за допомогу та підтримку, зазначивши, що ці подарунки зігріватимуть бійців на сході, а дитячі вироби стануть оберегами для захисників, на яких зараз лежить велика відповідальність за майбутнє нашої держави.

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #бійці, #новини тернопільщини, #тернопільські новини, #школярі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: