Тернопільські митники розповіли бізнесменам про отримання авторизації та спрощення процедур АЕО та NSTC

Опубліковано:
29 Вересня, 2024 о 22:09

Керівник Тернопільської митниці Юрій Мацібора провів робочу зустріч із директором ТОВ «САММ+» Андрієм Строєвусом щодо шляхів та переваг отримання спрощень, передбачених Митним кодексом України та Конвенцією про процедуру спільного транзиту NCTS.

Компанія є виробником та дилером широкого асортименту меблів, тож під час зустрічі в.о. начальника Тернопільської митниці Юрій Мацібора розповів гостю, як підприємство за допомогою авторизацій на застосування спрощень, у тому числі транзитних, може суттєво економити на логістиці та підвищити свою конкурентоспроможність на міжнародному ринку.



«Співпраця митниці з бізнесом є ключовою для розвитку економіки та спрощення торгівлі. Отримання статусу АЕО та впровадження NSTC дозволить забезпечити прозорість, безпеку та швидкість процедур як для митниці, так і для підприємств», – зазначив Юрій Мацібора.

У ході діалогу проаналізували також різні аспекти надання, використання та комбінації авторизацій, які може отримати ТОВ «САММ+», відповідно до митного кодексу і Конвенції про процедуру спільного транзиту.

Нагадуємо, що Тернопільська митниця активно проводить інформаційну кампанію серед представників бізнесу області, надаючи роз’яснення щодо перспектив, які відкриває АЕО та NSTC.

Закликаємо підприємства Тернопільщини долучатися до процесу отримання АЕО та використовувати всі можливості, що надає NCTS, для підвищення конкурентоспроможності та ефективності своєї діяльності! А ми, у свою чергу, готові іти назустріч, надаючи консультації.

Працюємо, щоб забезпечувати комфортні умови для бізнесу та сприяти його розвитку на міжнародній арені.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #авторизація, #бізнес, #митниця, #Юрій Мацібора
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: