Тернопільські міліціонери запросили до себе на гостину школярів (ФОТО)

Опубліковано:
28 Листопада, 2014 о 12:30

До обласного управління міліції завітали п’ятикласники Тернопільської загальноосвітньої школи №24. Аби зустріч була не тільки повчальною, а й цікавою, працівники управління кадрового забезпечення провели для підлітків екскурсію. Діти відвідали музей, а ще побували у тирі та спортивному залі, в яких щоденно тренуються правоохоронці.

     



– Зустрічі з школярами ми організовуємо регулярно, – каже начальник сектору  професійної підготовки управління кадрового забезпечення ОлексійКриворучко. –Розповідаємо дітям про свою роботу, застерігаємо від протиправного.

     

Про становлення і розвиток міліції краю, культуру, спортивні здобуткиправоохорнців юні гості дізналися, побувавши у музейній кімнаті. Підлітки з цікавістю розглядали взірці форменого одягу міліціонерів різних років, їхні посвідчення.

 

Та чи не найбільше емоцій викликало у хлопчаків і дівчаток відвідування стрілецького тиру. Там саме проходили навчальні стрільби, тож діти мали змогу подивитися  як вправляються у стрільбі міліціонери.

 

 

Школярам також показали зброю і спецзасоби, які використовують у своїй роботі працівники міліції, продемонстрували як розібрати та зібрати навчальну зброю.

 

     

У спортзалі міліціонери влаштували для дітей спортивні змагання. Діти наввипередки виконували  різні фізичні вправи.

 

     

Провели міліціонери з учнями і навчальні бесіди про шкоду тютюнопаління, вживання алкоголю, наркотиків. Школярі дізналися про найпоширеніші правопорушення, які вчиняють неповнолітні, та яка відповідальність передбачена за це.

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській област

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #міліція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: