Тернопільські міліціонери в зоні АТО вдячні волонтерам за допомогу

Опубліковано:
12 Жовтня, 2014 о 12:22

«Ми за мир! Героям слава!», – листівки та плакати такого змісту, розміщені на базі у місті Ізюм, Харківської області, де дислокуються правоохоронці з Тернопільщини. Усі роботи виготовлені дитячими руками. Це справжні обереги для міліціонерів. Вони заспокоюють і вселяють надію у краще майбутнє.  

 



Основне завдання тернопільських правоохоронців, які несуть службу в Ізюмі – охорона телевізійної вишки. Бійці на умови не скаржаться.

 

– Забезпечені повністю засобами безпеки – є у нас бронежилети, шоломи, спальні мішки. Нічого не бракує, – стверджує старший інспектор охорони громадського порядку Гусятинського райвідділу міліції Володимир Романський.

 

Не нарікають хлопці і на харчування. За словами Володимира, волонтери, які щотижня проїжджають через Ізюм, привозять їм необхідні продукти харчування. Тому на складі завжди є консерви, салати, сало, смалець, макарони та різноманітні крупи.

 

Готують усе на вогнищі біля бази. Розпалюють дровами. Знімальній групі сектору зв’язків з громадськістю вдалося оцінити меню в зоні АТО. Їх пригостили ухою. Хлопці кажуть, що вдома рибна юшка виходить не така смачна.

 

За словами Володимира Романського, якщо з продуктами проблем немає, то теплий одяг сьогодні бійцям вкрай необхідний.

– Сьогодні хлопці дуже потребують теплих речей, термобілизни і зимового взуття. Були б вдячні безмежно за теплі палатки та відповідний одяг для несення служби на вулиці.

 

 СЗГ УМВС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: