Тернопільські міліціонери радять не залишати в автівках цінних речей

Опубліковано:
21 Грудня, 2014

Крадіжки з автомобілів почастішали на Тернопільщині. Увагу злодіїв привертають будь-які цінні речі, залишені всередині транспортного засобу. Навіть сигналізація, якою обладнані автівки, не завжди зупиняє крадіїв.

 



Від автозлодія потерпіла 29-річна тернополянка. Жінка залишила свою машину на ніч в дворі будинку, а вранці побачила, що заднє бокове скло розбите. З салону зник дорогий ноутбук. За допомогою звернулася до працівників міліції.

 

Таких випадків безліч. В ситуації, коли не допомагає навіть сигналізація, єдиним і найбільш надійним способом уникнути крадіжок – не залишати цінні речі та значні суми грошей в салоні. Особливо, на видному місці. Більшість подібних злочинів стається саме через те, що автовласники самі провокують зловмисників.

Будьте обережні і не давайте привід злодіям залазити до вас в авто.

 

Якщо ви, все-таки, потерпіли від подібного злочину, негайно звертайтеся за допомогою до працівників міліції за телефоном 102.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злодій, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Мистецька освіта в школі: як працює експериментальний заклад у Тернополі
21:19, 27 Травня, 2024

Мистецька освіта в школі: як працює експериментальний заклад у Тернополі

Блоги

ТОП новини тернопільщини: