Тернопільські господині у захваті від цих пісних дерунів з морквою та цибулею

Весна – час не лише пробудження природи, але й Великого посту. І кожна господиня замислюється, як урізноманітнити пісне меню своєї родини. Тернополянки знайшли чудовий вихід – ароматні та рум’яні пісні деруни, але не прості, а з додаванням соковитої моркви та пікантної цибулі! Ця проста страва із доступних інгредієнтів – потішить вашу родину напередодні великого свята!

Якщо ж ви готові витратити більше часу та зусиль, можливо вам сподобається рецепт французького супу Буйабес, що готується з морепродуктів.

Ілюстративне фото з мережі.

Інгредієнти (на 2–3 порції)

Приготування

Ілюстративне фото з мережі.

Картоплю, моркву та цибулю натеріть на дрібній тертці. Відтисніть зайву рідину, додайте борошно, сіль, перець, та перемішайте до густої маси.

Розігрійте пательню з олією. Викладіть деруни ложкою, та смажте до золотистої скоринки, по 3-4 хвилини з кожного боку.

Готові деруни промочіть паперовим рушником, щоб забрати лишній жир.

Готово! Тепер ваша сім`я може насолодитися смачними дерунами. Подавайте їх разом з улюбленим пісним соусом.

Смачного!

Останні новини: