Тернопільське «Опілля» створило інноваційну новинку, яка змінює уявлення про солодкі напої

Опубліковано:
5 Жовтня, 2024 о 18:05

Тернопільська пивоварня «Опілля» випустила корисний і натуральний напій із низьким вмістом цукру. Це перший в Україні солодкий безалкогольний напій на зерновій основі.

Хочеться випити чогось солоденького, але так, щоб надійно і з користю освіжитись? Досі в Україні це було складно, адже магазинні безалкогольні напої зазвичай зроблені з великою кількістю цукру, барвників, консервантів та інших штучних компонентів.



Інноваційний солодовий напій «Опілля» докорінно змінює ситуацію: тепер можна випити солоденького… без великої кількості цукру. Новий напій не містить жодних консервантів чи барвників. Він натуральний, як і вся продукція «Опілля».

Його основу становить солод, тобто пророщені ячмінні зерна. Це означає, що все найкорисніше із зернових паростків дбайливо збережене. Тому солодовий напій «Опілля» багатий на природні вітаміни і мінерали, які організм із легкістю засвоює.

Щоб новинка мала солодкий смак, більшість цукру тернопільські броварі замінили на екстракт стевії. Це корисна рослина, що в 200-300 разів солодша за цукор, але – без калорій. Тому загалом у солодовому напої «Опілля» цукру в 2-5 разів менше, ніж у безалкогольній продукції інших брендів.

Ніжний смак солоду в новому напої відтінюють натуральні екстракти фруктів, які також додають користі. «Опілля» випустило одразу цілу лінійку солодових із різними смаками:

  • Лимон. Це смак прохолоди, що особливо приємний у спеку. Його оцінять ті, хто любить свіжість і кислинку.
  • Апельсин. Цей кисло-солодкий смак є одним із найпоширеніших і найулюбленіших серед солодових напоїв світу.
  • Жовта малина. Смак, що асоціюється з відпочинком, літом і солодкою безтурботністю. Його вподобають насамперед ті, хто любить ягоди. До того ж жовта малина природно солодша за червону, не викликає алергію і містить більше корисних мікроелементів.

Солодові напої «Опілля» – безалкогольні. Тому їх безпечно і з користю можуть пити не тільки дорослі, а й діти. Ці напої сміливо можна робити частиною свого здорового харчування.

Придбати солодові, як і іншу смачну та натуральну продукцію тернопільської пивоварні, можна у фірмових магазинах «Опілля». Скоро новинка з’явиться і в найближчих супермаркетах.

Тож скуштуйте інноваційні солодові від «Опілля» і змініть уявлення про солодкі напої.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #опілля, #солодкий напій, #солодова вода
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: