Тернопільська обласна рада вирішила сьогодні два кадрові питання

Опубліковано:
10 Лютого, 2015 о 16:28

Депутати Тернопільської облради визначилися із кандидатурами на керівні посади в Кременецькому обласному дитячому психоневрологічному санаторії та музичному училищі ім.С.Крушельницької.

 



Сесія обласної ради прийняла рішення “Про призначення Братаніча Григорія Дмитровича на посаду головного лікаря комунальної установи “Кременецький обласний дитячий психоневрологічний санаторій” та запропонувала вивчити роботу закладу і на наступну сесію надати свої пропозиції щодо оптимізації його діяльності.

Про це повідомили  у прес-службі ради.

 

Також депутати проголосували за продовження терміну дії контракту з директором  комунальної установи обласної ради  «Тернопільське  обласне державне музичне училище імені С.Крушельницької» Рудзінським Михайлом Степановичем.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #григорій братаніч, #михайло рудзінський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обласна рада, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: