Тернопільська “Нива” активно готується до нового футбольного сезону

Опубліковано:
31 Липня, 2024

Тернопільський футбольний клуб “Нива” завершує підготовку до нового сезону Професійної Футбольної ліги України. Тренується наразі команда під керівництвом нового тренера, який доєднався до “жовто-зелених” у червні цього року. Наразі завершальні дні підготовки проходять у Тернополі. 

“В принципі той кістяк команди залишився, добрали нових молодих хлопців, основне завдання було це – підвести хлопців до однієї фізичної форми і звісно ж донести до хлопців, щоб вони розуміли наші ідеї наше бачення, як ми хочемо грати,” – розповідає Євген Калиниченко, головний тренер ФК “Нива” Тернопіль.

За словами тренера, перед стартом сезону “Нива” провела шість контрольних поєдинків, у яких здобула чотири перемоги, один програш та одну нічия.



Свій перший офіційний матч тернополяни проведуть вже у цю суботу, 3 серпня. Гра відбудеться в рамках першого етапу VBET Кубка України сезону 2024/25, зіграє тернопільська “Нива” із чернівецькою «Буковиною» на місцевому стадіоні ім. Романа Шухевича, матч запланований на 17:00 третього серпня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: ТВ-4
Теги: #"Нива", #сезон, #футбол
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: