Тернопільська капітан поліції здобула п’ять золотих медалей у Мадриді

Опубліковано:
26 Жовтня, 2024
Тетяна Зведенюк. Фото: Поліція Тернопільської області.

Капітан поліції Тетяна Зведенюк блискуче представила Україну на міжнародних змаганнях Strong Spirit’s Games у Мадриді, завоювавши п’ять золотих медалей у різних дисциплінах.

Змагання, які проходили з 11 по 13 жовтня в межах Arnold Classic Europe, стали справжнім тріумфом для тернопільської спортсменки. Тетяна показала найвищі результати в п’яти дисциплінах: жимі лежачи на максимальну вагу та на кількість повторень, ейрбайку, веслуванні на 100 метрів і на 100 секунд.



“Спорт – невід’ємна частина мого життя. Щоденні фізичні навантаження дуже важливі та допомагають кожному поліцейському стати сильним духом і тілом”, – говорить Тетяна Зведенюк, яка є майстром спорту з пауерліфтингу й має понад 50 перемог на змаганнях.

Спортсменка поєднує тренування з роботою оперуповноваженої карного розшуку в ГУНП Тернопільської області та має статус учасника бойових дій. Наприкінці 2022 року вона несла службу на деокупованих територіях Харківщини, виконуючи завдання патрулювання та підтримки місцевого населення.

За блискучий виступ на міжнародній арені начальник ГУНП в Тернопільській області Сергій Зюбаненко нагородив Тетяну подякою та цінним подарунком.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Strong Spirit's Games, #Капітан поліції, #медалі, #міжнародні змагання, #Перемога України, #спорт, #спортсмени України, #Тетяна Зведенюк
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: