“Тернопільобленерго” попереджає про тимчасове обмеження електропостачання

Опубліковано:
25 Травня, 2024 о 17:05
"Тернопільобленерго"
Фото "Тернопільобленерго"

Для забезпечення стабільної роботи енергосистеми Тернопільської області 25 травня встановлено ліміти споживання електроенергії у вечірні години. Тож тернополян закликають раціонально використовувати електроприлади, особливо у періоди пікових навантажень. Про це повідомляє “Тернопільобленерго”.

Обмеження електропостачання у Тернополі

Відповідно до рішення НЕК “Укренерго”, 25 травня для споживачів Тернопільщини діятиме тимчасове обмеження електропостачання з 20:00 до 22:00 год. В інші години вимкнень не передбачається.



Заклик до енергозбереження

Енергетики просять споживачів максимально економно витрачати електроенергію, уникаючи одночасного вмикання потужних побутових приладів. Використовувати їх рекомендується по черзі, особливо в ранкові та вечірні пікові години.

Можливі корективи графіку

Разом з тим, у НЕК “Укренерго” не виключають можливості змін режиму електропостачання у випадку суттєвого дефіциту в енергосистемі. Тож ситуація може скоригуватися.

Дисципліна енергоспоживання важлива

Енергетики висловлюють вдячність споживачам за свідоме та ощадливе використання електроенергії. Адже лише спільними зусиллями вдається забезпечити безперебійне функціонування критичної інфраструктури.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Відключення електроенергії, #ліміт споживання, #обмеження, #тернопільобленерго
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Василь Тракало
09:43, 6 Червня, 2024

До професійного свята. Інтерв’ю з головою Тернопільської обласної організації НСЖУ Василем Тракалом

Блоги

ТОП новини тернопільщини: