Тернопільщина втратила китайського інвестора

Опубліковано:
17 Червня, 2016 о 22:53

Сміттєпереробний завод, який китайська компанія «China Western PowerIndustrial Co. Ltd.» планувала будувати на території Тернопільської області, зведуть на Закарпатті, – повідомляє Без Табу.

 



Представники китайської компанії «China Western Power Industrial Co. Ltd.» наприкінці квітня були з візитом на Тернопільщині. Під час офіційної зустрічі з владою області та міста вони обговорювали перспективи залучення інвестицій у будівництво сміттєпереробного заводу на території краю. Ще після діалогу потенційні інвестори мали серйозні плани щодо співробітництва, йдеться на сайті Тернопільської ОДА, втім за два місяці їхні настрої змінилися.

 

Про рішення китайських інвесторів зводити завод із утилізації відходів на Закарпатті повідомив очільник тамтешньої ОДА Геннадій Москаль. Повідомлення розмістили на сайті відомства.

 

 

«Компанія об’їздила багато областей України зі своїм інвестиційним проектом, але вирішила зупинитися на Закарпатті, оскільки тільки тут від неї не просили грошей за безперешкодне ведення бізнесу» – коментує Геннадій Москаль і додає документи, в яких представники «China Western Power Industrial Co.» дякують за зустріч у травні і висловлюють готовність «інвестувати в нешкідливу перероблення твердих відходів у Закарпатській області».

 

На якому етапі співробітництва у потенційних інвесторів із Піднебесної на Тернопільщині попросили гроші за ведення бізнесу і чи мали такі факти місце в цій історії – запитання, які залишаються відкритими. У Тернопільській ОДА підтверджують: проект будівництва сміттєпереробного заводу на території області китайські інвестори дійсно не реалізовуватимуть. За попередніми даними, причиною називають недостатню кількість сміття.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: