Тернопільщина у вогні: за один день – три масштабні пожежі

Опубліковано:
14 Квітня, 2015 о 00:52

12 квітня вогнеборці області рятували будівлі у трьох районах.


Черговий караул 22-го державного пожежно-рятувального поста Управління ДСНС в області ліквідував пожежу господарської будівлі, що виникла о 10:55 у селі Заремба Гусятинського району. Врятовано дві будівлі, матеріальних цінностей – на суму близько 40 тисяч гривень.



Вогонь знищив покрівлю і перекриття будівлі на площі 50 м кв, 0,5 т грубих кормів, пошкодив дерев’яну прибудову і речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється. Матеріальні збитки складають близько 3 тисяч гривень.

Черговий караул 14-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ліквідував пожежу господарської будівлі, що виникла о 12:42 на хуторі Нові Голгочі Підгаєцького району. Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували 3 будівлі, всього матеріальних цінностей на суму близько 30 тисяч гривень.

На момент прибуття рятувальників полум’я встигло розповсюдилось на сусідню будівлю, тож вогнем знищено перекриття і покрівля господарських будівель загальною площею 42 м кв, пошкоджено речі домашнього вжитку і сільськогосподарський інвентар. Причина загорання встановлюється. Матеріальні збитки становлять близько 15 тисяч гривень.

Черговий караул пожежної команди селища Товсте ліквідував  пожежу господарської будівлі, що виникла о 16:01 у селі Буряківка Заліщицького району. Врятовано будівлю і  трактор МТЗ-80.
Вогонь знищив перекриття і покрівлю на площі 40 м кв, 2 тони грубих кормів, пошкодив речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється, матеріальні збитки становлять близько 12 тисяч гривень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вогонь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пожежа, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: