Тернопільщина планує розпочати продаж еко-бензину

Опубліковано:
13 Червня, 2016 о 15:23

Цього тижня на Тернопільщині Зарубинецький спиртозавод планує розпочати продаж еко-бензину. Спершу це будуть оптові закупівлі, а з часом екологічне пальне можна буде придбати і в роздріб, – повідомляє 0352.

 



Екологічне пальне вироблятимуть на відновлювальній сировині рослинного походження. Виготовлений на Зарубинецькому спиртозаводі еко-бензин стане альтернативою прибалтійському, який сьогодні продають на тернопільських АЗС. При цьому за вартістю тернопільське еко-пальне буде на порядок дешевшим.

 

Якщо все з запланованого «зростеться», то тільки з продажу еко-бензину до обласного бюджету надходитиме близько 2 мільйонів акцизних гривень.

 

А між тим, журналістам «Номер один» стало відомо, що на Зарубинецький спиртозавод хочуть «зайти» французи з інвестиціями у п’ять мільйонів євро. Представників Західної Європи зацікавило виробництво біоетанолу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: