Тернопільський військкомат звернувся до учасників бойових дій

Опубліковано:
24 Листопада, 2015 о 14:03

На своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук Тернопільський обласний військовий комісаріат звернувся до учасників бойових дій. У повідомленні йдеться про можливість пройти безкоштовну психологічну та санаторно-курортну реабілітацію.

 



Також зазаначено порядок подання документів згідно чинного законодавства.

 

До уваги учасників бойових дій!

Як пройти психологічну реабілітацію?

 

Учасникам антитерористичної операції в установленому законодавством порядку надається безкоштовна психологічна та санаторно-курортна реабілітація. Для отримання направлення на реабілітацію, учаснику АТО необхідно звернутися до управління соціального захисту населення за місцем реєстрації (район, місто).

 

Для направлення на психологічну реабілітацію необхідно подати:
– копію посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;
– копію документа, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення (під час подання копій, надати їх оригінали для підтвердження).

 

Управління соціального захисту населення реєструє зазначені вище документи та видає направлення на психологічну реабілітацію до реабілітаційної установи.

 

Перелік реабілітаційних установ для проходження психологічної реабілітації:
– Клінічний санаторій “Курорт Березівські мінеральні води” ДП
ЗАТ лікувально – оздоровчих закладів профспілок України “Укрпрофоздоровниця” – Харківська область, Дергачівський район, с. Березівське;

 

– ДП “Південь-Курорт-Сервіс” санаторій “Орізонт” – Одеська область, Білгород-Дністровський район, смт. Сергіївка.

 

Для направлення на санаторно – курортне лікування необхідно: стати на облік в управлінні соціального захисту населення за зареєстрованим місцем проживання чи фактичним місцем проживання, відповідно до довідки про взяття на облік (для осіб, що переселилися з тимчасово окупованої території).

Подати наступні документи:
– заяву;
– медичну довідку лікувальної установи за формою №070/0;
– копію посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;
– документ, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

 

Безкоштовними путівками на санаторно – курортне лікування забезпечуються: інваліди війни з числа учасників бойових дій, які безпосередньо брали участь під час проведення антитерористичної операції.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: