Тернопільський бізнесмен розповів, як ресторан стає способом життя
Співвласник бару “Коза”, Арт-галереї “Бункермуз” Ігор Мамус провів майстер-клас на тему “Ресторан як спосіб життя” в рамках Ярмарки вакансій “Prof Day”.
Захід організував Молодіжний центр праці з метою популяризації організації та допомоги у пошуках роботи у сферах інформаційних технологій та ресторанного бізнесу. Що говорив Ігор Мамус на майстер-класі – у відеоролику.
Соломія БОЙКО.
Останні новини:
- На Димитрія згадаймо тих, хто загинув за волю України
- “Вечори закінчувалися сльозами”: колишня дружина співака з Тернопільщини зробила сумне зізнання
- Тернопільський воїн «Вітер» отримав медаль «За поранення» після травми на фронті
- У Тернополі відкриють aртпростір, де нaвчaть долaти стрес зaсобaми мистецтвa