Тернопільський "Карітас" організував осінні канікули школярам (Фото)

Опубліковано:
4 Листопада, 2015 о 09:52

Цими днями під час осінніх шкільних канікул підопічним проектів «Мобільна робота з молоддю» та «Психологічна підтримка – рука допомоги переселенцям» Тернопільського благодійного фонду «Карітас» організували відпочинок та активне дозвілля.

 



 

Як повідомляють волонетри фонду, діти та молодь намалювали спільне полотно, у якому захотіли зобразити Тернопільський «Карітас» і своє дозвілля у ньому. Іншого дня, вже вкотре вони реалізовували свої кулінарні здібності. На цей раз діти більше дізналися про мексиканську кухню і кожен вперше у житті спробував готувати страву гуакамоле.

 

Наступного дня діти спланували велопохід. Вони самостійно склали маршрут, приготували для себе перекуску і вже спільно з працівниками вирушили у дорогу. Під час цієї мандрівки багато чого могли навчитися. Долати різні перешкоди, діяти як одна команда, враховувати сильні та слабкі сторони один одного.

 

На завершення канікул залишили найбажаніші розваги: похід на каток та боулінг. До даного походу залучили також дітей із родин переселенців. Організаторами акції виступили працівники проектів «Мобільна робота з молоддю», а також «Психологічна підтримка – рука допомоги переселенцям». Спонсором дійства був «Благодійний фонд «Подоляни».

 

a2

a3

a4

 

прес-служба архиєпархії

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: