Екскурсію для учнів 8-А класу Тернопільської ЗОШ №4 безкоштовно провів колекціонер, дизайнер та любитель авіації Олег Семців спільно із першим заступником директора Міжнародного аеропорту Тернопіль Леонідом Кожевніковим.

 



 

Діти мали змогу побувати в залі головного терміналу, побачили, як працюють окремі підрозділи аеропорту, а також відчути себе в ролі пасажирів міжнародного рейсу, проходячи по зеленому та червоному коридорах митного контролю. Школярі також ознайомились із зразками сучасної авіаційної техніки з інформаційних плакатів та ближче вивчити загальну будову літаків на прикладі “кукурудзяників”  – Ан-2 та іншої аеродродромної техніки. «Звісно, ми не можемо похвалитися наявністю великої кількості авіаційної техніки, як, приміром, повноцінні авіамузеї, але все одно у нас є що показати і про що розказати», – каже Олег Семців.

 

Автором ідеї такої екскурсії стала класний керівник 8-А класу Галина Кізілова. Вчитель завжди шукає нестандартні методи пояснення учням нового матеріалу, організовує для них цікаві заходи та екскурсії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: