Тернопільські діти-сироти отримають подарунки від організаторів ретро-фестивалю

Опубліковано:
25 Вересня, 2015 о 07:41

Сьогодні Тернопіль наповниться красивими ретро-автомобілями, панами і панянками у стильному одязі 1930-х років. Нагадаємо, що з ініціативи представників Львівського авто-фан-клубу «ЗАЗ-Козак» 25-27 вересня цього року вперше в нашому місті відбудеться міжнародний фестиваль ретромашин «Золота підкова». Цю ініціативу підтримав відомий тернопільський підприємець і громадський діяч Тарас Демкура. Організатори  «Золотої підкови» внесуть у фестиваль доброчинну складову – відвідають вихованців дитячих будинків, вручать їм подарунки і підготують цікавий сюрприз.

 



У перший день весту, 25 вересня, вихованці Петриківського будинку (90 дітей), дитячого будинку «Малятко» (20 дітей), Тернопільського обласного комунального дитячого будинку для дітей шкільного віку (14 дітей) зможуть покататися на старовинних авто. Потрібно сказати, що сьогодні в Петриківському будинку перебуває на вихованні 90 дітей, тридцять з яких з Донеччини.

 

«Ретро-фестиваль «Золота підкова» ми розпочнемо із благодійності. У п’ятницю о 10.00 учасники заходу на своїх ретро-машинах вирушать спершу до дитячого будинку «Малятко», а згодом в усі інші заклади. Ми вручимо діткам подарунки, дамо можливість проїхатися їм в старовинних авто і влаштуємо професійну фотосесію в стилі ретро. Кожен дитячий будинок отримає в подарунок портфоліо світлин своїх вихованців. До речі, 35 дітей-сиріт, які сьогодні виховуються в прийомних сім’ях, все вище перелічене отримають в третій день фестивалю – 27 вересня. До речі, згодом ми плануємо зробити виставку фотографій цих діток в нашому місті, аби кожна людина задумалася над тим, що будь-яка дитина заслуговує на щастя. Дуже хочеться, аби в нас в Україні не було жодного інтернату і кожна дитина росла у міцній і люблячій родині», – розповів один з організаторів фестивалю і власник ТВЦ «Атріум» Тарас Демкура.

 

Подарунки дітям підготували меценати ретроперегонів, зокрема кампанія «Амвей» підготувала 160 подарунків. Приємні презенти малеча також отримає і від торгово-розважального центру «Атріум». Потрібно зазначити, що «Атріум» упродовж тривалого часу опікується дитячими будинками, забезпечуючи їх вихованців усім необхідним. В «Малятку», наприклад, було ще й відремонтовано дитячий майданчик.

 

На думку Тараса Демкури, бізнес повинен бути соціально відповідальним і реалізовувати благодійні проекти.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: