Тернопільські бійці АТО можуть пройти безкоштовну реабілітацію

Опубліковано:
16 Червня, 2016 о 15:23
Міське управління соціальної політики тернопільської міськради готове надати безкоштовну рабілітацію для біців АТО. Курортне лікування та робота з психологами для воїнів АТО гарантовані різних санаторіях України. Для цього потрібно подати заявку та невеликий пакет документів.

 
 
– Посвідчення про встановлення статусу учасника бойових дій, довідка про те, що особа приймала участь в АТО, копія паспорта і копія ідентифікаційного коду, – перелічує начальник міського управління соціальної політики Володимир Сулима.
 
 
Реабіліаційний курс для бійців АТО триває вісімнадцять днів. Шістнадцять заявок уже прийнято. Для отримання направлення щодо надання реабілітаційних послуг необхідно звернутися в управління соціальної політики Тернополя (м. Тернопіль, вул. Лисенка, 8, кабінет № 23/ тел. 22-04-37).



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: