Тернопільські артилеристи молилися на Зелені свята за мир (Фото)

Опубліковано:
22 Червня, 2016 о 12:23

19 та 20 червня 2016 року з благословення архієпископа Тернопільського, Кременецького та Бучацького Нестора, голова єпархіального відділу духовно-патріотичного виховання в Збройних силах та інших військових формуваннях України, старший капелан Тернопільської єпархії прот. В’ячеслав Кізілов та диякон Олексій Левенець відвідали 44 артилериську бригаду, яка дислокується в Тернополі.

 



Духівника зустрічав заступник командира з особовим складом майор Бойко Андрій Йосипович, який показав,як живуть бійці. Капелан звершив Божественну літургію на території батальйону, привітавши усіх зі святом П`ятидесятниці (Зеленими святами).

 

Під час Богослужіння бійці батальйону прийняли Таїнство Сповіді та причастилися Святих Тіла і Крові Господньої, а також благословив святковий ранковий сніданок.

 

Після заамвонної молитви отець В’ячеслав прочитав молитву, яку виголошують в дні неспокою та нашестя ворогів на державу та Вітчизну нашу.

 

Найціннішим у хвилинах неформального спілкування стало духовне благословення наших воїнів на виконання військового обов’язку. У планах є продовжити роботу з підтримки бойового та спортивного духу військовослужбовців.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: