Тернопільчанин намагався ввезти в Україну понад 300 пляшок елітного алкоголю

Опубліковано:
10 Червня, 2016 о 06:54

Наприкінці травня у пункті пропуску для автомобільного сполучення «Краковець» під час митного контролю легкового транспортного засобу «MERCEDES-BENZ» працівники митниці виявили факт незаконного переміщення 312 пляшок елітного спиртного. Про це Львівському порталуповідомили у прес-службі ДФС у Львівській області.

 



алкоголь

алкоголь1

 

Їх намагався ввезти громадянин України, мешканець Тернополя, смугою руху «зелений  коридор». Під час візуального огляду транспортного засобу  в митників виникла підозра щодо наявності в ньому товарів, які є обмеженими для переміщення через митний кордон України. Автомобіль було скеровано на майданчик поглибленого огляду транспортних засобів та товарів. Там в багажному відділені автомобіля митники 312 пляшок елітного вина італійського виробництва. Незаконне  переміщення вказаних предметів було виявлено завдяки пошуковій роботі.

 

алкоголь2

 

Громадянин не заявив за встановленою формою точних  і достовірних відомостей про наявні в нього товари, які підлягають обов’язковому декларуванню в разі їх переміщення через митний кордон України.  Він порушив вимоги ст. 472 Митного кодексу України. Відносно нього складено протокол про порушення митних правил, товар вилучено до розгляду справи в суді. Вартість предметів ПМП буде встановлено додатково.

 

алкоголь3

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: