Тернопіль плаче: Марту Окаринську поховали під прапорами "Пласту" (Фото)

Опубліковано:
16 Червня, 2016 о 21:23

На похорон 14-річної Марти Окаринської, учениці 24 школи, яка втопилась на Одещині, прийшло декілька сотень людей. Дівчинку поховали на міському кладовищі у с. Підгороднє у четвер, 16 червня, – пише 20 хвилин.

 



Прощалися з Мартою її батьки, двоє братів, рідні, друзі, однокласники, пластуни та просто небайдужі тернополяни. Під час панахиди над труною дівчинки майоріли прапори “Пласту”.

 

У натовпі було чутно: “Вона ж така хороша дитина, чому так сталось….”. Поки священики відправляли панахиду, сходилось на кладовище усе більше людей, які хотіли вшанувати пам’ять Марти Окаринської. Люди несли квіти зі сльозами на очах.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У загибелі учнів та зауча директор школи звинувачує організаторів фестивалю (Відео)

 

Нагадаємо, що у Затоці під час шторму у морі втопилися тернополяни. Серед загиблих тернополян – вчитель школи №24 Михайло Близнюк та учні Марта Окаринська та Віталій Данчишин.

 

Також 16 червня поховали вчителя Михайла Близнюка…

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: