Тернопіль підписав меморандум з Донеччиною

Опубліковано:
25 Березня, 2016 о 15:53

Меморандум про співпрацю між Тернополем та Першотравневим районом Донецької області підписали у міській раді. Делегація зі Сходу України перебувала у місті протягом двох днів.  

 



За словами очільника міста, ініціатором такої співпраці виступив народний депутат України Дмитро Лубінець. Політик зазначає, що у Тернополя є гарний досвід, який вони хотіли б перейняти. Окрім того, місто має досвід співпраці із містами-партнерами та Євросоюзом.

 

– Фахівці Першотравневого району мали можливість поспілкуватися з нашими тернопільськими фахівцями в сфері житлово-комунального господарства, в сфері освіти, в сфері молодіжного руху, в сфері медицини. Є вже якісь певні бачення спільних процесів, як працювати далі. Ми будемо обмінюватися тим досвідом який є в нас, запозичити їхній досвід. Все це буде відбуватися на таких же умовах, як сьогодні є з нашими містами партнерами в Україні, чи за кордоном. Дуже сподіваємося, що будуть не лише, як добрі ділові стосунки, а вони переростуть в справжні дружні стосунки між нашими мешканцями, – зазначив у ефірі каналу ІНТБ очільник міста Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: