Тернопіль роблять зручнішим для мешканців

У місті триває робота по пониженню тротуарів у місцях пішохідних переходів.

Опубліковано:
9 Травня, 2024
Робота по пониженню тротуарів у місцях пішохідних переходів у Тернополі триває.

Ініціатива міської влади у Тернополі щодо пониження тротуарів навколо пішохідних переходів – це крок у напрямку поліпшення доступності міста для всіх мешканців. Особливу увагу приділяють людям з обмеженими можливостями, мамам з дитячими візочками та пожилому населенню.

Облаштування таких тротуарів сприятиме створенню безпечніших умов для пересування по місту. Цей захід не лише полегшить життя маломобільним групам населення, а й зробить Тернопіль більш дружнім та комфортним місцем для всіх його мешканців.

Завдяки таким ініціативам місто розвивається у напрямку більшої інклюзивності та соціальної відповідальності перед своїми громадянами, роблячи його більш доступним і зручним для всіх без винятку.

Робота по пониженню тротуарів у місцях пішохідних переходів у Тернополі триває. Нещодавно облаштувано тротуари та дорогу біля Тернопільської комунальної міської лікарні №2 на вулиці Академіка Андрія Сахарова. Тернополяни з інвалідністю, мами з дитячими візочками, городяни похилого віку можуть більш комфортно переходити дорогу, – повідомляє міський голвоа Тернополя Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #ремонти, #тернопіль, #тротуари
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Любов Зубчук
15:20, 20 Травня, 2024

Любов Зубчук: «Я не шкодую, що залишилася у водоканалі, бо люблю свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: