Теренова гра “Легенда УПА” гуртує патріотичну молодь Тернопільщини

Опубліковано:
18 Травня, 2024 о 17:05
"Легенда УПА"
Теренова гра "Легенда УПА", фото зі сторінки Олега Кохмана у Фейсбук

У Великогаївській громаді триває теренова гра для дітей та молоді “Легенда УПА”. Про це пише голова громади Олег Кохман на своїй сторінці у Фейсбук.

Традиції борців за волю

На Тернопільщині вже 20 років поспіль проводять теренову гру “Легенда УПА” для дітей та молоді. Цьогоріч захід гостинно прийняла Великогаївська територіальна громада.



“Легенда УПА” – вже традиційний молодіжний захід на Тернопільщині, та в певній мірі унікальний в Україні. Від заснування гри у 2003 році участь у ній взяли кілька тисяч учнів старших класів. Для багатьох з них гра стала стартом для свого розвитку в громадських середовищах, зокрема в МНК, та відкриттям реальної, проукраїнської історії та героїки.

Гра також особлива тим, що вона є прикладом того, наскільки продуктивною може бути співпраця громадського та державного сектору.

Виховання майбутніх захисників

“Це добра традиція, яку започаткували рівно 20 років тому, у 2003 році. За цей час “Легенда УПА” виховала цілу плеяду мужніх синів і доньок України, які сьогодні зі зброєю в руках захищають державу, як колись захищали воїни-повстанці. З 2003 року теренову гру для школярів організовує Молодіжний націоналістичний конгрес”, – зазначив голова Великогаївської громади Олег Кохман.

"Легенда УПА"
Теренова гра “Легенда УПА”, фото зі сторінки Олега Кохмана у Фейсбук

Змагання патріотів

“Понад 100 учасників з усієї Тернопільської області приїхали до Великогаївської громади, щоб позмагатися в туристичній смузі перешкод, історичному брейн-ринзі, а також знайти нових друзів” – пише Олег Андрійович.

"Легенда УПА"
Теренова гра “Легенда УПА”, фото зі сторінки Олега Кохмана у Фейсбук

Олег Кохман побажав учасникам успіхів у змаганнях, чесної боротьби та справедливої перемоги. Він також подякував організаторам заходу та українським воїнам, завдяки яким молодь має можливість брати участь у таких заходах.

“Мав можливість відвідати захід. Побажав учасникам успіхів у змаганнях та перемоги найкращим.

Дякуємо організаторам та нашим воїнам, завдяки яким молодь має можливість вчитися і розвиватися”.

"Легенда УПА"
Теренова гра “Легенда УПА”, фото зі сторінки Олега Кохмана у Фейсбук

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #великогаївська громада, #легенда УПА, #теренова гра
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: