Тараса Демкуру обрали керівником Тернопільського представництва Міжнародної торгової палати

Опубліковано:
14 Жовтня, 2014 о 10:50

Презентація економічного та інвестиційного потенціалу Тернопільщини відбувалася у Києві в дипломатичній академії при Міністерстві закордонних справ України. Ознайомитися із Тернопільщиною прибули представники з понад 50 дипломатичних представництв в Україні, а також заступник міністра закордонних справ Олена Зеркаль, заступник голови Верховної ради України Руслан Кошулинський, президент Українського національного комітету міжнародної торгової палати, радник прем’єр-міністра України Володимир Щелкунов, підприємці та бізнесмени з Тернопільщини.

 



 

Бізнесмен Тарас Демкура, заступник голови Верховної ради України Р. Кошулинський, речник міністра закордонних справ Є.Перебийніс та  учасники презентації

 

Участь у презентації взяли понад 100 представників іноземних дипломатичних установ та міжнародних організацій, акредитованих в Україні, партнерів і потенційних партнерів міжрегіонального співробітництва Терніопльщини, підприємці та бізнесмени. З вітальним словом до гостей звернулися голова обласної ради Василь Хомінець та голова облдержадміністрації Олег Сиротюк.

 

 

Робочі моменти та особисті знайомства в програмі презентації презентації

 

 Звертаючись до учасників презентації, вони зокрема зазначили, що Тернопільська область задекларувала власну позицію щодо незмінності євроінтеграційного курсу, реалізовуються заходи на виконання програми міжрегіонального за зовнішньоекономічного співробітництва. Головна мета – привернути увагу інвесторів до нашої області і показати, чим славний наш край, які задуми та інвестиційний і економічний потенціал Тернопільщини. Ця зустріч – ще один переконливий крок для налагодження дружніх та ділових стосунків.

 

Презентацію провів заступник голови ОДА Леонід Бицюра, який детально представив учасникам економічний та інвестиційний потенціал Тернопільщини, наголосив на важливих моментах формування співпраці та залучення інвестицій.

 

 

Керівники області та представники бізнесу

 

Позитивним результатом зустрічі стало підписання угоди про співпрацю між Тернопільською обласною державною адміністрацією та Українським  Національним Комітетом Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine).

 

 

Момент підписання угоди

 

В рамках презентації, обрали керівника Тернопільського регіонального представництва. Ним став наш земляк, відомий підприємець та меценат Тарас Демкура.

Окреслюючи привабливість регіону, новообраний керівник Тернопільського регіонального представництва Тарас Демкура відмітив, що ділові кола краю разом із владою готові створити сприятливі умови для всіх, хто готовий інвестувати у розвиток області. За його словами, бізнесова еліта області зацікавлена у розвитку нового, динамічного партнерства з інвесторами та владними структурами. Саме такий підхід сприятиме розвитку області.

 

Тарасу Демкурі, як новообраному керівнику регіонального представництва, радник прем’єр-міністра України Володимир Щелкунов вручив свідоцтво дійсного учасника ICC Ukraine.

 

 

Тарас Демкура дарує видану ним книгу про скульптора Іоанна Пінзеля голові Тернопільської ОДА Олегу Сиротюку та отримує свідоцтво дійсного учасника ICC Ukraine 

 

Нині підприємства Тернопільщини здійснюють зовнішню торгівлю з багатьма країнами світу. Лише з початку року прямі іноземні інвестиції надійшли з 38 країн. В області працюють понад 250 підприємств з іноземними інвестиціями.

 

 

Олег Жак, журналіст ресурсу «Бізнес Компаньйон»

Олег Снітовський, фото

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: